2021.09.24 Witaminki w owocowych szaszłykach

Jesień jest porą zbioru owoców i warzyw oraz  robienia z nich przetworów. O tym, jak ważne dla naszego zdrowia jest ich spożywanie wiedzą uczniowie klas trzecich. Na „zajęciach kulinarnych” dzieci  przygotowały szaszłyki, sałatki oraz jogurty owocowe. Każdy przyniósł swoje ulubione owoce: jabłka, śliwki, banany, brzoskwinie, arbuzy, maliny, winogrona –pełne witamin dary z sadu i ogrodu. Owocowe pyszności wszystkim smakowały, buzie były uśmiechnięte i zadowolone!

 

Galeria zdjęć

GWSR8227.jpg
HUJV1076.jpg
IMG_9505.jpg
IMG_9512.jpg
IMG_9518.jpg
IMG_9520.jpg
IMG_9525.jpg
IMG_20210921_115058.jpg
IMG_20210921_115840.jpg
IMG_20210921_120005.jpg
IMG_20210921_120233.jpg
IMG_20210921_122046.jpg
IMG_20210921_123725.jpg
OZBI7897.jpg
PONE6575.jpg
VYJC1263.jpg